The Fashionweek 2022 programma

Na New York, Parijs en Amsterdam heeft ook Den Haag in 2022 weer een modeweek: The Fashionweek

Van maandag 26 september tot en met zondag 2 oktober 2022 staat Den Haag in het teken van mode tijdens The Fashionweek 2022. Met catwalkshows, tentoonstellingen, workshops en heel veel meer.

The Fashionweek 2022

In september 2022 vindt The Fashionweek plaats in het centrum van Den Haag. The Fashionweek biedt een plek op de catwalk voor getalenteerde modeontwerpers. The Fashionweek is voortgekomen uit The Hague Fashionweek, onderdeel van Dutch Fashion Embassy.

Unieke ontwerpen

The Fashionweek is een nieuw modefestival waar couture en uniek ontworpen kledingstukken samenkomen. Niet commerciële ontwerpers, modestudenten en fashionbrands met een duidelijke visie en eigen handtekening wordt een platform geboden en tonen hun werk op de catwalk en exposities. Het gaat hier doorgaans om unieke ontwerpen, zogenoemde couture. De ontwerpen zijn conceptueel, doordacht, niet trendvolgend maar trendsettend, met aandacht voor ambacht, handwerk en duurzaamheid gemaakt. Deze inclusieve en sustainable ontwerpers brengen samen de toekomst van mode tijdens The Fashionweek.

Programma The Fashionweek The Hague 2022

Alle informatie over het programma, de shows, de moderoute, evenementen en ticketverkoop van The Fashionweek 2022 (voormalig The Hague Fashionweek) vind je HIER.

Blijf op de hoogte en volg TFW op Instagram. Pers kan accreditatie aanvragen.

Tickets The Fashionweek 2022

KLIK HIER: Tickets voor The Fashionweek in Den Haag zijn nu verkrijgbaar.

The Fashionweek Talentaward

Net als in 2021 zal Stichting Dutch Fashion Embassy Foundation de The Fashionweek Talentaward uitreiken. Dit jaar wordt The Fashionweek Talentaward powered by Westfield.

Aanmelden voor The Fashionweek Talentaward powered by Westfield kan binnenkort via deze website.

BEKIJK HIER: THE HAGUE FASHION WEEK 2021

The Fashionweek 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door: