Koop Tickets modeshows The Fashionweek The Hague

Foto: Pasarella voor The Fashionweek

Toegangskaarten voor de modeshows van The Fashionweek 2023 koop je eenvoudig online.

KAARTEN KOPEN VOOR THE FASHIONWEEK

Klik hier voor tickets voor de modeshows op donderdag 5 oktober op de veilige link van Eventbrite.

Klik hier voor tickets voor de shows op vrijdag 6 oktober op de veilige link van Eventbrite.

Programma

Het complete programma van The Fashionweek 2023 met modeshows, film, moderoute, exposities en een lijst van deelnemende ontwerpers vind je hier.

Vijf dagen lang staat Den Haag in het teken van nieuwe, opvallende, spannende en bovenal spectaculaire mode. Aanstormend en bewezen modetalent laat hun collecties zien op de catwalk tijdens The Fashionweek 2023.

Tijdens modeshows op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober laten verschillende modetalenten hun visie op mode, kleding en kunst zien.

Op donderdag 5 oktober kun je de modeshow ‘Fashion On Escher’ bezoeken in Hotel des Indes aan het Lange Voorhout in Den Haag:

14:00 uur – Drie ontwerpers, Katie Tubbing, Studio Hiem en Janne van Wezel hebben zich door kunstenaar Escher laten inspireren voor een nieuwe modecollectie.

De inloop start een halfuur voor de start van de show. Zorg dat je je goed kleedt (dresscode is Dress to Impress) en op tijd binnen bent. Fashionably late is uit de mode!

Het programma van vrijdag 6 oktober in Theater Amare aan het Spuiplein:

11:00 uur – Studenten ROC Mondriaan School voor Mode en Kunstbende.

15:00 uur – Collecties Irina Krutasova, Haruco-Vert, Ilona Simons en kandidaten + uitreiking The Fashionweek Talent Award 2023.

De inloop start een halfuur voor de start van de show. Zorg dat je je goed kleedt (dresscode is Dress to Impress) en op tijd binnen bent. Fashionably late is uit de mode!

The Fashionweek 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: