Fashion in Agga

Fotograaf Daisy von Dutch tijdens de fotoshoot voor Hague Magazine. Model Jennes draagt een ontwerp van ontwerpster Yamuna Forzani.
Foto : Allan Vos

Droom jij van een carrière in de mode? Denk jij dat je het in je hebt een topontwerper te worden? Meld je dan (gratis) aan voor Fashion in Agga! Een summerschool project in Den Haag waar je in vijf dagen van masterclasses en workshops, samen met anderen, toewerkt naar een modecollectie én fotoshoot voor een glossie magazine.

Haagse jongeren van 16 – 27 jaar kunnen zich gratis aanmelden om mee te doen met het modeproject Fashion in Agga. In vijf dagdelen in juli, augustus en september 2021 volg je masterclasses van designers, en stylisten over mode. Er zijn workshops om tot een perfect ontwerp te komen dat je (met eventueel wat extra hulp) gaat uitvoeren in een pop-up modeatelier. Tot slot worden de ontwerpen gefotografeerd door een fashionfotograaf tijdens een fotoshoot en zie je jouw ontwerp terug in de speciale editie van Hague Magazine dat uitkomt tijdens The Hague Fashionweek in oktober.

Fashioninfluencer

Wil jij je zomervakantie goed besteden en ben je gek op mode? Kan je goed ontwerpen of wil je het leren? Ben je tussen de 16 en 27 jaar oud én kom je uit Den Haag? Meld je dan gratis aan. Zodra de aanmeldingen bij ons binnen zijn ontvang je van ons het programma en informatie eind juli in je mailbox. Deelname is gratis maar we verwachten wel inzet om de mooiste ontwerpen te maken.

PROGRAMMA

De fashionschool duurt een paar dagen:

  • dinsdag 24 augustus: Workshop van styliste Odette Simons en ‘leren kijken naar schilderijen’ in het Mauritshuis
  • woensdag 25 augustus: Waar komt mode vandaan? Modejournaliste Natasja Adamse- Admiraal legt dat uit. Daarna: ontwerpen van een collectie
  • donderdag 26 augustus: De collectie wordt gemaakt met extra hulp van een professioneel naai-team
  • woensdag 1 september: De collectie wordt afgemaakt (met hulp)
  • donderdag 2 september: Fotoshootdag

Meld je aan voor dit leuke modeproject en maak een mooie stap in de modewereld.

Let op: er is beperkte ruimte beschikbaar, dus aanmelden betekent niet automatisch dat je mee kunt doen. Je ontvangt ruim op tijd een reactie van ons. Ook voor vragen, kun je onderstaand formulier invullen. De aanmelding is inmiddels gesloten voor 2021. Aanmelden kon tot 8 augustus.