Stichting Dutch Fashion Embassy Foundation

Foto: Yvonne Apeldoorn voor The Hague Fashionweek x Uniqlo project

Stichting Dutch Fashion Embassy Foundation is opgericht om nieuw en talentvol modetalent een podium te bieden en te begeleiden naar een mooie carrière in de mode-industrie.

In samenwerking met creatieven, musea en het bedrijfsleven organiseert de stichting evenementen, samenkomsten, workshops en festivals waarbij ontwerpers, illustratoren, fotografen en ander nieuw veelbelovend talent hun werk kan verbeteren, presenteren en naar een hoger niveau kan tillen.

Stichting

De Stichting zet zich in om talent te begeleiden en te steunen met bijvoorbeeld kennis, materiaal of financieel (door het uitreiken van de jaarlijkse Talent Award). Stichting Dutch Fashion Embassy initieert verschillende projecten zoals Fashion in Agga (een mode- en kunst introductie voor jongeren in de zomervakantie) en The Hague Fashionweek (waar veelbelovend modetalent de kans krijgt werk te presenteren).

De Stichting hoopt in 2022 de ANBI-status te verkrijgen en wordt op dit moment onder andere gesteund door Gemeente Den Haag, Vriendenloterij en Fonds1818.

Bestuur

Rob Zomer – Voorzitter

Rosa Huizinga – Algemeen bestuur

Heraldy Oetomo – Algemeen bestuur

Akua Konadu – Algemeen bestuur

Stichting informatie

Naam Stichting Dutch Fashion Embassy Foundation

RSIN 8610.70.896

Bank NL10RABO0375533338

KVK NL77627830

BTW NL001714847B23

Adres Frederikstraat 239, 2514 LC Den Haag

Bekijk het beleidsplan hier:

Bekijk het beloningsbeleid hier:

Volg Stichting Dutch Fashion Embassy Foundation op Facebook en Instagram.