The Fashionweek 2022 : 26 september – 2 oktober 2022

Na New York, Parijs en Amsterdam heeft ook Den Haag in 2022 weer een modeweek: The Fashionweek

Van maandag 26 september tot en met zondag 2 oktober 2022 staat Den Haag in het teken van mode tijdens The Fashionweek 2022. Met catwalkshows, tentoonstellingen, workshops en heel veel meer.

The Fashionweek 2022

In september 2022 vindt The Fashionweek plaats in het centrum van Den Haag. The Fashionweek biedt een plek op de catwalk voor getalenteerde modeontwerpers. The Fashionweek is voortgekomen uit The Hague Fashionweek, onderdeel van Dutch Fashion Embassy.

Unieke ontwerpen

The Fashionweek is een uniek modefestival waar couture en uniek ontworpen kledingstukken samenkomen. Niet commerciële ontwerpers, modestudenten en fashionbrands met een duidelijke visie en eigen handtekening wordt een platvorm geboden en tonen hun werk op de catwalk en exposities. Het gaat hier doorgaans om unieke ontwerpen, zogenoemde couture. De ontwerpen zijn conceptueel, doordacht, niet trendvolgend maar trendsettend, met aandacht voor ambacht, handwerk en duurzaamheid gemaakt. Deze inclusieve en sustainable ontwerpers brengen samen de toekomst van mode tijdens The Fashionweek The Hague.

Programma The Fashionweek The Hague 2022

Binnenkort vind je op deze pagina alle informatie over het programma, de shows, de moderoute, evenementen en ticketverkoop van The Fashionweek 2022 (voormalig The Hague Fashionweek). Blijf op de hoogte en volg TFW op Instagram. Pers kan accreditatie aanvragen.

Tickets The Fashionweek 2022

Binnenkort wordt het complete programma bekend gemaakt welke designers en modeshows op welke data plaatsvinden. Wil jij alvast voordelig een ticket scoren voor een van de shows?

Koop nu een Trendsetterticket. Dit earlybird-toegangskaartje is geldig op een van de shows op zaterdag 1 oktober. Je hoort pas later hoe laat de show plaatsvindt en welke ontwerpers tijdens de show hun collecties tonen. Spannend toch? Laat je verrassen en koop een voordelig kaartje voor The Fashionweek.

The Fashionweek Talentaward

Net als in 2021 zal Stichting Dutch Fashion Embassy Foundation de The Fashionweek Talentaward uitreiken. Dit jaar wordt The Fashionweek Talentaward powered by Westfield.

Aanmelden voor The Fashionweek Talentaward powered by Westfield kan binnenkort via deze website.

Deelnemen als designer aan The Fashionweek 2022

The Fashionweek en Stichting Dutch Fashion Embassy Foundation bieden een plek op de catwalk voor nieuwe opkomende getalenteerde modeontwerpers. Vind je dat jouw collecties of ontwerpen een plekje op de catwalk verdienen? Via de OPEN CALL 2022 kun je jouw werk inzenden.

BEKIJK HIER: THE HAGUE FASHION WEEK 2021

The Fashionweek 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door:

SPONSORS

PARTNERS