Bjorn van den Berg at The Fashionweek

Photography Seqouia Emmanuelle

Bjorn van den Berg toont een bijzondere outfit van zijn hand tijdens de modetentoonstelling op het Lange Voorhout in Den Haag tijdens The Fashionweek 2023. De kleding, bestaand uit een korset, rok en headpiece is versierd met edelstenen en is gedragen door Dita von Teese.

Over Bjorn van den Berg

‘Het draait allemaal om het vertellen van je eigen verhaal’. Met zijn grote liefde voor mode en unieke visie op stijl is Bjorn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve materialen en technieken om een ​​exclusieve stijl en design te creëren. Volgens hem draait mode om het vertellen van je eigen verhaal. Zijn reis als ontwerper begon in 2012, toen hij besloot dat het tijd was om zijn passie voor creëren na te jagen en de wereld van de entertainment- en mode-industrie te bereiken. Hij begon zijn eigen schoenen, riemen en jassen te personaliseren om op te vallen. Hiermee presenteert hij zijn persoonlijkheid niet alleen in de modewereld, maar reikt verder dan de muziek- en filmindustrie Het verhaal van Bjorn begon zich te ontvouwen… Zijn exclusieve op maat gemaakte sieradenontwerpen, voornamelijk bedoeld voor de entertainmentindustrie, worden beschouwd als indrukwekkend en innovatief met een internationale flair.

EXTRAVAGANT + UNIEK

Bjorn is gespecialiseerd in het creëren van unieke custom designs in de high fashion-, muziek- en filmindustrie. Zijn werk is te zien geweest in meerdere gerenommeerde tijdschriften, zoals Harper’s Bazaar, Treats Magazine, Voque, basic magazine en V Magazine.

GEDRAGEN DOOR INTERNATIONALE A-LIJST-STERREN

Nicki Minaj, Gwen Stefani, Demi Lovato, Kelly Rowland en Ciara droegen allemaal zijn creaties Bjorn heeft zijn naam gevestigd onder artiesten, vooral in de muziekindustrie. Door zijn prachtige creaties en opvallende collecties vonden stylisten van diverse internationale sterren hem snel, zoals Ciara, Gwen Stefani en Kelly Rowland. Onlangs voegde hij de naam van popster en icoon Nicki Minaj toe aan zijn lijst met wereldberoemde namen op zijn cv.

Bjorn werkt nauw samen met stylisten en kunstenaars. Hij creëert exclusieve en unieke sieraden en iconische totaallooks. Zijn ontwerpen worden beschouwd als indrukwekkend en innovatief met een internationale flair. Bjorn staat bekend om zijn iconische korsetten, tiara’s en sieraden die terugkomen in al zijn kenmerkende en op maat gemaakte collecties.

www.bjornvandenberg.com