Xiaomi x The Fashionweek New Fashiontalent wedstrijd

De winnaar van de Xiaomi X THFW New Fashiontalent 2021 is Rosalie Boonstra.

Doe mee voor een plek op de catwalk én € 2.500,- als boost voor jouw mode carrière.

Update: Bekijk hier de ontwerpen van de genomineerde designers en de winnares van Xiaomi x THFW Talent Award Rosalie Boonstra.

Ter ere van de nieuwe Xiaomi 11 Lite 5G NE, gaan Xiaomi en The Fashionweek samen op zoek naar het nieuwste modetalent van Nederland. Xiaomi en TFW steunt nieuw talent en design en willen nieuw ontwerptalent helpen hun carrière te lanceren.

Modewedstrijd

Ben jij hét modetalent van de toekomst? Xiaomi en TFW zien graag één ontwerp die dat bewijst. Twaalf kandidaten worden geselecteerd om tijdens The Fashionweek, op 17 oktober 2021, één outfit te showen aan het publiek én de jury. Eén ontwerper wint aan het eind van de show € 2.500,- om een complete collectie te maken en showt deze op een catwalkshow tijdens The Fashionweek 2022.

Zo doe je mee:

 • Heb je al een ontwerp liggen of ga je snel aan de slag? In elk geval moet het ontwerp voor 24 september bij ons binnen zijn.
 • Ontwerpers moeten één look indienen die geïnspireerd is door de nieuwe lancering van Xiaomi 11 Lite 5G NE om zijn of haar eigen unieke stijl te laten zien. Het ontwerp moet in een van deze kleuren zijn: Truffle Black, Bubblegum Blue, Peach Pink en Snowflake White. Laat je inspireren door de woorden: technologie en vederlicht.
 • Stuur ons via onderstaand formulier een foto van jouw ontwerp. Het is de bedoeling dat het ontwerp goed in elkaar zit en innovatief (echt ontworpen) is. De geselecteerde outfits moeten straks over de catwalk, dus zorg dat het goed zit.
 • 12 ontwerpers worden door een deskundige jury geselecteerd. Hierna kan het publiek stemmen op de outfits.
 • De 12 geselecteerde ontwerpers krijgen de kans om hun werk te presenteren tijdens The Fashionweek in de monumentale Grote Kerk in Den Haag. Belangrijk voor deze modeshow is dat je zelf het model meebrengt. Dit om te zorgen dat de door jou ontworpen outfit perfect zit.
 • Aan het eind van de show maakt de jury de winnaar bekend. De uitslag wordt gebaseerd op 50% van de stemmen van het (online) publiek en 50% op basis van het oordeel van de jury.
 • De winnende ontwerper ontvangt de nieuwe Xiaomi 11 Lite 5G NE, een geldprijs van 2.500 euro om een ​​nieuwe collectie te creëren en mag deze collectie presenteren tijdens een modeshow op The Fashionweek 2022.

Belangrijk om te weten over je inzending:

 • Zorg voor één goede, duidelijke foto waarbij iemand de outfit draagt. Dit hoeft geen uitgebreide modefoto te zijn. Het liefst staat het model tegen een witte wand om de outfit duidelijk over te brengen.
 • Deelnemers aan de wedstrijd hoeven (nog) geen ontwerper of modestudent te zijn. Wel is van belang dat het ontwerp uniek is, zelfontworpen en eventueel zelfgemaakt (ontwerpers krijgen vaker hulp achter de naaimachine).
 • Alle inzendingen worden beoordeeld op onder andere uniekheid en kwaliteit.
 • Alles wat je ons stuurt, wordt vertrouwelijk behandeld. De 12 geselecteerde ontwerpen worden, met naamsvermelding, bekend gemaakt nadat de jury haar oordeel heeft geveld.
 • Vanaf 29 september kan er gestemd worden op de 12 uitgekozen inzendingen.
 • Wanneer er gestemd kan worden, vergeet dan niet deze tags: @Xiaomi.Nederland, @thehaguefashionweek en hashtags: #XiaomiNewTalentNL #OwnYourStyle #XiaomixTHFW #THFWtalent toe te voegen.
 • Door jouw ontwerp in te zenden, ga je akkoord met de deelnemersvoorwaarden.

Deelnemen is niet meer mogelijk.