The Fashionweek Talent Award powered by Westfield

De The Fashionweek Talentaward 2021 werd uitgereikt aan Rosalie Boonstra.

Doe mee voor een plek op de catwalk én € 2.500,- als boost voor jouw mode carrière.

The Fashionweek en Westfield Mall of the Netherlands gaan samen op zoek naar het nieuwste modetalent van Nederland tijdens deze modewedstrijd voor talentvolle designers. TFW en Westfield steunen talent en design en willen nieuw ontwerptalent helpen hun carrière te lanceren.

Modewedstrijd

Ben jij hét modetalent van de toekomst? TFW en Westfield zien graag één ontwerp die dat bewijst. Acht kandidaten worden geselecteerd om tijdens The Fashionweek op zaterdag 1 oktober, één outfit te showen aan het publiek én de jury. Eén ontwerper wint aan het eind van de show € 2.500,- om een complete collectie te maken en toont deze tijdens The Fashionweek 2023.

Zo doe je mee:

 • Heb je al een ontwerp liggen of ga je snel aan de slag? In elk geval moet het ontwerp voor 4 september bij ons binnen zijn.
 • Stuur ons via onderstaand formulier een foto van jouw ontwerp. Het is de bedoeling dat het ontwerp goed in elkaar zit en innovatief (echt ontworpen) is. De geselecteerde outfits moeten straks over de catwalk, dus zorg dat het goed zit.
 • 8 ontwerpers worden door een deskundige jury met o.a. Erik Frenken (ontwerper), Iris Ruisch (State of Fashion), Pieter Paul Verberne (couturier) en Rob Zomer (Dutch Fashion Embassy), geselecteerd. Hierna kan het publiek stemmen op de outfits.
 • De 8 geselecteerde ontwerpers krijgen de kans om hun werk te presenteren tijdens The Fashionweek in Den Haag. Belangrijk voor deze modeshow is dat je zelf het model meebrengt. Dit om te zorgen dat de door jou ontworpen outfit perfect zit.
 • Aan het eind van de show maakt de jury de winnaar bekend. De uitslag wordt gebaseerd op 50% van de stemmen van het (online) publiek en 50% op basis van het oordeel van de jury.
 • De winnende ontwerper ontvangt een geldprijs van 2.500 euro om een ​​nieuwe collectie te creëren en zal deze collectie presenteren tijdens The Fashionweek 2023.
 • Door jouw ontwerp in te zenden, ga je akkoord met de deelnemersvoorwaarden.


  Deelnemersvoorwaarden The Fashionweek Talent Award powered by Westfield:

  The Fashionweek Talent Award is powered by: