The Fashionweek Talent Award 2023

Winnares van The Fashionweek Talent Award 2022 Ilona Simons met haar prijs. Foto: Pasarella

Ontketen je creativiteit op het nieuwste podium van de modewereld!

Ben jij een gedreven modeontwerper? Voel je het verlangen om je unieke visie en stijl te laten schitteren? Dan is dit jouw moment om in actie te komen! Dutch Fashion Embassy zoekt talentvolle designers en nodigt jou uit om deel te nemen aan dé modewedstrijd van het jaar: The Fashionweek Talent Award 2023.

Wat staat er voor je klaar?

Picture this: een prijs van maar liefst €2500 (te gebruiken voor een nieuwe collectie), een Tefal Express Vision Stoomgenerator én de kans om jouw adembenemende collectie te presenteren op het prestigieuze podium van The Fashionweek 2024! Als een ware pionier in de modewereld krijg je de unieke gelegenheid om jouw ontwerpen te laten schitteren voor een publiek vol trendsetters, influencers en modekenners.

Hoe werkt het?

 1. Ontplooi je creativiteit: Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een design dat jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Het thema is vrij, dus laat je passie voor fashion stralen!
 2. Inschrijven: Stuur een foto van jouw meest gedurfde ontwerp in vóór donderdag 14 september 2023. Wees niet bang om grenzen te verleggen en anders te zijn.
 3. Showtime: Word je geselecteerd als een van de 10 finalisten? Dan is het jouw tijd om jouw ontwerp te laten schitteren op de catwalk tijdens The Fashionweek op vrijdag 6 oktober! Laat je creatie met trots zien aan de wereld en voel de energie van de spotlights.
 4. Triomf: Eén van de finalisten wordt tijdens de finaleshow tijdens The Fashionweek 2023 gekroond tot de ultieme winnaar van The Fashionweek Talent Award 2023. Zal het jouw naam zijn die geschiedenis schrijft?

Waarden die tellen

Bij Dutch Fashion Embassy geloven we in duurzaamheid, ambacht en inclusiviteit. We waarderen ontwerpers die dezelfde waarden hoog in het vaandel dragen en die streven naar een positieve impact op de modewereld en de samenleving.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze buitengewone kans aan om je stempel te drukken op de modewereld en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Schrijf je in voor The Fashionweek Talent Award 2023 en laat jouw creaties de wereld veroveren!

Jury The Fashionweek Talent Award 2023:

De tien ontwerpers worden door een deskundige jury met o.a. Bastiaan van Schaik (Stylist), Pieter Paul Verberne (couturier), Bas Kosters (ontwerper / kunstenaar) en Rob Zomer (Dutch Fashion Embassy), geselecteerd. Hierna kan het publiek online stemmen op de outfits. De uitslag wordt gebaseerd op 50% van de stemmen van het (online) publiek en 50% op basis van het oordeel van de jury.

Modewedstrijd The Fashionweek Talent Award in het kort

 • Stuur ons via onderstaand formulier een foto van jouw ontwerp.
 • Stuur ons een overzicht van jouw portfolio. Dit geeft de jury inzicht in jou als ontwerper en maker.
 • Het ontwerp moet voor donderdag 14 september 2023 bij ons binnen zijn.
 • De finaleshow vindt plaats op vrijdag 6 oktober 2023.

Deelnemen aan The Fashionweek Talent Award 2023


  Door jouw ontwerp in te zenden, ga je akkoord met de deelnemersvoorwaarden van The Fashionweek Talent Award powered by Dutch Fashion Embassy:

  The Fashionweek Talent Award 2023 is powered by: