Join The Hague Fashion Week

Foto: The Hague Fashionweek 2021

For ENGLISH click here.

Open Call voor Designers

The Fashionweek (onderdeel van Stichting Dutch Fashion Embassy Foundation) is altijd op zoek naar nieuw talent. Modeontwerpers krijgen de mogelijkheid om hun collecties te laten zien op de catwalk, op tentoonstellingen of andere evenementen. Ook fotografen, illustratoren en andere creatievelingen worden uitgenodigd om ons hun talent te laten zien.

Vind je dat je deel zou moeten uitmaken van The Fashionweek-familie, stuur ons dan een e-mail en voeg je werk toe.

The Hague Fashion Week 2022

In oktober 2022 vindt The Hague Fashion Week 2022 plaats en biedt een plek op de catwalk voor nieuwe opkomende modeontwerpers. Vind je dat jouw collecties of ontwerpen een plekje op de catwalk verdienen? Stuur ons je werk en ideeën.

Belangrijk om te weten over je inzending:

 • Stuur je portfolio op of koppel het. De nieuwe collectie of ontwerpen hoeven nog niet af te zijn, stuur ons schetsen van de plannen die je hebt.
 • Werk dat je wilt presenteren, moet nieuw zijn en niet op een andere catwalk of fotoshoot zijn getoond.
 • Collecties moeten minimaal drie, vijf of twaalf complete looks (outfits) bevatten om deel uit te maken van een van de shows.
 • Alle inzendingen worden beoordeeld op onder andere uniekheid, originaliteit, vakmanschap en kwaliteit.
 • Alles wat je ons stuurt, wordt vertrouwelijk behandeld en niet openbaar gemaakt totdat jij en The Fashionweek die keuze samen maken.
 • Aanmelden is geen garantie voor een plek op The Hague Fashion Week.

PS: Stuur nog niets via wetransfer, graag via onderstaand formulier of email.

  Word partner

  De Fashionweek kan niet bestaan ​​zonder partners, sponsors en samenwerkingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u of uw bedrijf een leuk idee? Neem dan contact met ons op!

  The Hague Fashion Week partners: