Marco-Stefano Pintus at The Fashionweek

Marco-Stefano Pintus at The Fashionweek

Fotografie: Pasarella

Marco-Stefano Pintus

Al bijna 20 jaar gebruikt Marco Stefano zijn vrije tijd om te doen waar hij van houdt: ontwerpen.

‘Ik studeerde aan de modevakschool Mondriaan, daarna de HKU in Utrecht waar ik na twee jaar deze studie niet mocht afmaken. Ik was te ‘on-calvinistisch’ en zou nooit doorbreken in de modewereld. Dit heeft mij nooit weerhouden om te doen wat ik het liefste doe. Zo heb ik meegedaan aan diverse mode wedstrijden en tv-programma’s in binnen en buitenland, waardoor ik een beetje bekendheid kreeg. Maar het lot zorgde er iedere keer voor dat het gewoon niet mijn tijd was om te shinen en dit jaar pak ik mezelf weer op.’

www.mspintus.com

Photography by Studio Pasarella.

Marco-Stefano Pintus 2022

Marco-Stefano Pintus 2021