The Hague Fashion Week (preview edition) 2019

The Hague Fashion Week presented itself for the first time in 2019. Fourteen talented fashiondesigners from the city of The Hague came together in three fashionshows. The catwalk was set up at the Grote Marktstraat in downtown The Hague in the evening of Shoppingnight. The event was visited by thousants of enthousiastic live visitors to this free preview event.

Participating designers: Black Bananas, Michelangelo Winklaar, Nata Ryzh, Wiepke Wolfsbergen, Michael Barnaart, Moofers Clothing, Allan Vos, Miss Pearl, Natalie van de Klashorst, Céline Bregman, Lois Bransen, Casey Hefferon, and Earta van Varsseveld.

Céline Bregman, Casey Hefferon and Loïs Bransen

Loïs Bransen, Céline Bregman en Casey Hefferon zijn klasgenoten op de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag.

KABK

Moofers Clothing

De stijl van MOOFERS CLOTHING is modern met een edge, fundamenteel klassiek en clean met de nadruk op kwaliteit en details.
MoofersClothing.nl

Nata Ryzh

NATA RYZH-ontwerpen zijn voor zelfverzekerde en moderne dames, die genieten van producten van goede kwaliteit, moeiteloos elegant en flatterend met unieke prints.

Nata-Ryzh.com

Michelangelo Winklaar

MICHELANGELO WINKLAAR richt zich op de persoon met een voorliefde heeft voor pure materialen, structuur, nuances, vorm en oog voor detail.

MichelangeloWinklaar.nl

Black Bananas

BLACK BANANAS is een combinatie van streetwear en casual sportkleding. De kleding is ontworpen om comfortabel en modieus te zijn

BlackBananas.com

Wiepke Wolfsbergen

WIEPKE WOLFSBERGEN fotografeerde in Den Haag ‘koppen’ op historische gebouwen en verwerkte deze beelden in haar nieuwe collectie

WiepkeWolfsbergen.com

Miss Pearl

MISS PEARL bouwt haar sprookjesachtige creaties met behulp van eenvoudige ontwerpen, exclusieve middelen, met behoud van een vorm van verfijning.

MissPearl.nl

Michael Barnaart

Met comfortabele tricotjurken plaatst  MICHAEL BARNAART zijn werk op het snijvlak van industriële vormgeving, grafisch design en kunst.

MichaelBarnaart.com

Earta van Varsseveld

EARTA VAN VARSSEVELD heeft een styling en mode-achtergrond. Haar ontwerpen zijn speels en kleurrijk. 

Natalie van de Klashorst

NATALIE VAN DE KLASHORST is afgestudeerd aan de mode opleiding in Den Haag en ontwerpt stoere kleding met een knipoog naar de jaren ’80.

Allan Vos

ALLAN VOS staat bekend om zijn sportieve en luxueuze stijl. Hij borduurt met pailletten, kralen en kristal op badkleding, ondergoed en speciaal ontworpen items.

AllanVos.nl

Contributing partners The Hague Fashion Week 2019